Promocions

divendres, 22 de juny del 2018



BON SAMUNESTIU!!!!!!!!!

Acabem un curs ple d'emocions i experiències. Un curs on hem aprés coses noves, hem assolit nous objectius, nous aprenentatges i noves amistats.
Sabem que el canvi de P5 a 1r és un canvi important però amb l'esforç de tots hem aconseguit portar-lo endavant. Primer ens vam orientar pel nou curs com brúixoles preguntant-nos per a què serveix el Nord, el Sud, l'Est i l'Oest. A partir d'aquest projecte vam assolir uns coneixements que se'ns dubte ens seviran per orientar-nos durant tota la primària i més encara durant el curs vinent.
D'altra banda el projecte dels Escacs i l'Alzheimer també ens va omplir a partir d'un joc intens i apassionant que ens ha ajudat en la concentració, la memòria, el silenci i aprendre que a partir d'un joc com els escacs podem prevenir malalties futures com és l'Alzheimer.
Però apart de tot això ha sigut un curs alegre amb molts bons moments, també ha hagut moments difícils no ho negarem. Però la vida ja té això, les dificultats es treuen endavant amb optimisme i alegria. No val rendir-se, ens hem d'esforçar i fomentar la cultura de l'esforç perquè amb constància, esforç i optimisme tot és possible.
Per la meva part com a mestre he de dir que ha significat una experiència molt gratificant. Se'ns dubte us trobaré a faltar a tots, però sempre us portaré molt endins i sé que amb la base que us donarem des de l'escola i les famílies aconseguireu tot allò que us proposeu.

Molt bon estiu. Una súper SamunAbraçada i passeu un gran SamunEstiu :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada