Promocions

dissabte, 3 de novembre del 2018

Voleu iniciar un viatge amb els submarinistes de 2n?


Comencem un nou curs amb un nou espai de lectura a l'aula gràcies a l'AMPA!I gràcies a aquest espai estem endinsant-nos al fons marí amb Vint mil llegües de viatge submarí...ens acompanyeu a fer alguna immersió?

Amb els companys de primer hem començat el 2G i el 3G!Una gran experiència, on tots aprenem de tots!Des de la psico, passant per l'anglès i el català fins arribar a les matemàtiques amb l'acompanyament sempre de la música! A vegades som calamars o sèpies, però també podem ser submarinistes, BeyMax i Calaveres! Hem hagut de resoldre un primer problema on haviem d'esbrinar quant mesurava una balena...ho hem descobert, ens ho hem explicat i l'hem representat!

També hem compartit molts moments entre nosaltres, els submarinistes! Moments a la sala blava, treballant en parelles, en petits grups investigant sobre les nostres hipòtesis de si l'aigua pesa. I vosaltres què creieu?

Vint mil llegües... deu ser molta distància? Ens hem fet preguntes sobre les distàncies i hem mesurat en grups, el primer dia amb el material que teníem a l'aula, un altre dia amb materials més precisos i finalment un tercer dia dos grups ens han explicat a la resta com fer-ho! Ens hem adonat que no és gens fàcil! 

Una vegada decidits que volíem ser la classe dels submarinistes, hem dissenyat el model del full del projecte i hem votat els que més ens agradaven!Van quedar cinc finalistes...i amb una segona votació va sortir un empat!I d'aquests dos guanyadors s'ha creat un model de full de projecte!És molt bonic ja ho veureu!

I... pensant amb els submarinistes ens hem adonat llegint Vint mil llegües de viatge submarí que els submarinistes d'ara són molt diferents als de fa anys... Veient els canvis, hem volgut fer una línia del temps i sabeu qui ens ha ajudat a fer-la?

Aquests dies també hem celebrat aniversaris i la Castanyada amb els nostres fillols!!! Voleu saber de qui som padrins?!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada