Promocions

dijous, 14 de febrer del 2019

INICIEM EL NOSTRE BLOC AMB UN TASTET DEL 1r TRIMESTRE

Famílies!
Per problemes tècnics amb els blocs, fins ara no hem pogut penjar cap article. Us fem un petit resum de tot el que ha passat durant el primer trimestre.

Sabem que els primers dies d'escola són difícils tant per l'alumnat, com per les famílies i també pels mestres que hem d'anar coneixent a tothom! Tot i així, ens ho hem passat d'allò més bé i ho hem superat molt bé!


FOMENT LECTURA
Els llibres formen part del nostre dia a dia, ens envolten, ens acompanyen, ens fan viatjar i apropar-nos a altres realitats. Ens encanta escoltar les històries que ens expliquen els mestres i les famílies cada matí i sempre que poden! Gràcies a la lectura gaudim tots plegats.


ÀLBUM IL·LUSTRAT: UN LLIBRE
Després d'escoltar el conte, hem creat una pàgina i hem fet molts punts amb els nostres dits. Ens ha agradat molt aquesta activitat!


ENGLISH TIME!
Here you are! Lots of pictures about this time, with your sons and daugthers in English Time, where we have been starting the methodology of J, M, Artigal  and the literary conversations about albums and stories. We hope you enjoy re-reading this moments with them.

PINTEM AMB FIGUES
Després del tastet de les fruites de la tardor, hem pintat amb el que ens ha sobrat!

JUGUEM des del PLAER, el RESPECTE i el PENSAMENT
A la sala blava descobrim l'espai tou, dur, el joc simbòlic de fer veure que som... i, en acabar, representem amb fustes allò viscut. Hem jugat coneixent i respectant la norma de 'no fer-nos mal' amb l'acompanyament del Bernat i la Lola.

ELS COLORS DE LA TARDOR
Entre totes hem pintat un mural amb tots els colors de la tardor: vermell, groc, taronja, verd i marró!

LA CASTANYADA
Avui hem rebut la visita de la Maria Castanyera, i també hem pogut compartir anècdotes amb les nostres padrines i padrins.


SOM LA CLASSE DELS PIRATES
Entre totes hem triat un nom per identificar-nos, som la classe de PIRATES. ARRRRRR!


MÚSICA
A l'aula de música hem cantat cançons tradicionals, i hem gaudit i treballat diferents audicions (Aquàrium, del Carnaval dels animals; El cu-cut, del Carnaval dels animals; The waltzing cat, Leroy Anderson; Sleigh Ride, Mozart...)
També hem treballat el ritme a través del moviment corporal a partir dels jocs amb ritmes musicals. Hem experimentat i conegut instruments de percussió, ukelele, piano, bateria...


PADRINS I FILLOLS
Les padrines i padrins nostres ens han visitat en diferents moments. Hem pogut compartir jocs i activitats on ens hem anat coneixent.

MARATÓ
Hem volgut participar en aquesta iniciativa de l'AMPA de l'escola, per fer la nostra petita aportació amb les nostres famílies.


3G
Els nostres companys grans de l'escola treballen per cicles i de vegades necessiten la nostra col·laboració per les seves investigacions. Nosaltres els ajudem amb molt de gust!


FOMENT FRUITA
L'escola està adherida al Pla de Consum de Fruita a les escoles, que promociona la Generalitat de Catalunya. Per això, un cop al mes, a la classe esmorzem fruita de temporada. ENS AGRADA MOLT!

MASIA CAN DEU
Hem anat a visitar la masia de Can Deu, un lloc envoltat de natura, on hem pogut gaudir dels seus diferents espais i de la companyia de les persones que se'n cuiden.


ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT, SI VOLEU PODEU FER COMENTARIS, QUE ELS LLEGIREM A LA CLASSE!

Moltes gràcies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada