Promocions

dimarts, 19 de març del 2019

REPRENEM EL NOSTRE BLOC DE L'ESCOLA.

Famílies!
Per problemes tècnics amb els blocs, fins ara no hem pogut penjar cap article. Us fem un petit resum de tot el que ha passat durant el primer trimestre.

COLÒNIES "LA MARINADA"
El mes d'octubre hem marxat tota l'escola de colònies a Cambrils i ha estat una gran experiència i un goig poder compartir entre tots aquests dies.



JUGUEM AMB LA TINTA DEL POP
A la sessió del treball del cos hem pogut posar-nos a la pell dels pops i experimentar amb teles negres les diferents possibilitats de joc que ens ofereix l'espai, els companys  i el plaer del moviment.




LA CASTANYADA
Avui hem rebut la visita de la Maria Castanyera i també hem pogut compartir anècdotes amb les nostres padrines i padrins.


SORTIDA PARC TAULI
Anar al parc és una experiència sensorial de mirar, escoltar, sentir, olorar... explorant l'espai de natura i tardor i els racons d'instal·lacions amb els companys i companyes amb la Noe i la Lola. Va ser molt intens jugar sense fer-nos mal tan a prop del Samuntada.




EXPERIMENTEM AMB SLIME
Ens rebut la visita de la Mar, experta amb Slime, hem pogut descobrir moltes de les possibilitats que ens ofereix aquest material.



HORT. ANEM A VISITAR EN ROGER.
Avui hem anat a visitar al Roger i ens ha ensenyat a plantar, arrancar herbes, cavar,...



ENS VISITA EL PADRÍ TOMEU
Hem tingut el plaer de rebre la visita del Padrí Tomeu i l'hem entrevistat



MÚSICA. ASSAGEM LA CANÇÓ DEL MUSICAL.
Avui hem estat assajant la cançó "Vull sortir d'aquí"


ENS VISITEN L'ESTER I LA MARISA. SESSIÓ LA MAR.
Avui hem pogut gaudir molt amb la sessió "la mar" que ens han preparat la Marisa i l'Ester.



SORTIDA CAN DEU
Hem anat a visitar la masia de Can Deu i lloc envoltat de natura, on hem pogut gaudir dels seus diferents espai i les persones que se'n cuiden.




MUSICA. SESSIÓ OCTOPUS.
Avui a la sessió de música la Rosa ens ha ensenyat el ritme de POP i OC-TO-PUS i hem pogut jugar i musicalitzar aquests amb la bateria i altres instruments.




VISITEM EL CRAM
Hem anat a conèixer el CRAM. Ha estat un goig descobrir aquest centre i que ens hagi contagiat de tantes bones iniciatives.














https://photos.google.com/u/1/?tab=wq&pageId=none

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada