Promocions

dijous, 28 de març del 2019

Voleu saber què ha estat passant?!

El temps passa molt ràpid... però nosaltres l'aprofitem al màxim! Durant aquests dies han passat moltes coses:

Seguim amb els nostres moments de lectura. Amb el projecte acabat hem analitzat tot el que hem fet i hem après i podem dir que ja som submarinistes!

Hem menjat força amb les celebracions dels aniversaris del Barae, el Jan, el Boi, l'Àlex i l'Adib. També hem menjat fruites variades (kiwi, taronja, pera, poma, pastanaga...)  i hem descobert que algunes fruites que creiem que no ens agradaven ens encanten!!!

Hem sortit de l'escola per anar al Cim d'Àligues, per treballar el cos aprofitant l'entorn de l'escola, per aprendre a fer vitralls, per celebrar el dijous Gras (vam anar al Rodal de Sabadell amb totes les nenes, nens i mestres de primària)...

Per la sortida de dijous Gras ens vam haver d'organitzar per grups pel dinar per compartir amb les nostres companyes i companys, però vam rebre una visita! les nenes i els nens de 5è ens van venir a explicar on aniríem i què podríem veure pel rodal de Sabadell.

El dia de Carnaval vam començar amb un bon esmorzar per agafar forces per poder acabar amb una gran festa!

Els nostres fillols de P5 ens van venir a visitar per explicar-nos que havien descobert una cosa molt important de les tovalloletes!Ens van fer reflexionar molt!

Amb el treball del cos hem après a fer el ball de bastons, gaudir de molts moments a la  Sala blava on construir i crear figures és molt fàcil.

En el 3G ens ha arribat un nou problema. Ens hem assabentat que l'Ajuntament posarà dos umbracles a l'escola que fan 400cmX300cm. Però això què vol dir? Ens imaginem com deuen ser!

Hem comprovat que sempre es pot resoldre un problema i de diferents maneres! També a ordenar-nos per data de naixement i gràcies al Simó hem après a que els nombres poden ser parells i senars.

Amb l'obra de teatre de castellà ens hem adonat que treballar en grup per fer d'il·lustradors/es  d'un conte no és una tasca fàcil, com tampoc ho és fer puntillisme.  Ens hem esforçat molt!

Les nenes i els nens de 2n ens coneixem des de fa anys... però per saber més hem escrit biografies entre nosaltres.

Per acabar us informem que estem iniciant el nou projecte Magnet! Hem investigat les al·lergies dels nens, nenes i mestres de l'escola i per grups hem intentat agrupar-les.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada