Promocions

dijous, 4 d’abril del 2019

Hem treballat molt durant aquests mesos i ho volem compartir amb vosaltres

Durant aquest segon trimestre hem treballat, investigat, après, jugat, experimentat i gaudit.

Hem acabat el projecte de 20.000 llegües de viatge submarí ajudant a que els companys i companyes de 4t entenguin com respira un peix i fent una representació del procés, completant la xarxa de relacions i fent la tapa del projecte seguint inspiracions marines.

Hem tornat a practicar el ball de bastons, a la sala blava ens hem disfressat i hem après algunes de les disciplines d'atletisme.

Al cosmocaixa hem gaudit al taller de creactivity,  hem après com es creen els jocs, inclús ens hem plantejat com seria el nostre, i la creu roja ens ha explicat com tothom pot ajudar a la resta.

Hem celebrat el dijous gras, carnestoltes i la xocolatada amb la que hem estat treballant durant setmanes per a que no faltes cap got.

A més de tot aixó, hem començat el nou projecte i, encara que portem poc temps, ja hem començat a investigar i descobrir com estan situades les molècules en estat sòlid, líquid i gaseos, els components de la sang i com és el cor per dins.

Per acabar, no ens volem oblidar de la Carla i el Bernat que ens van acompanyar i ajudar durant les seves pràctiques a l'escola.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada